ZORAN TOŠIĆ REŠIO DA ISTERA PRAVDU: Uzeću svoj novac, makar preko FIFA, dolazak u Kazahstan je bio pravi potez!
Foto: Filip Plavčić

ZABORAVIO KINU

ZORAN TOŠIĆ REŠIO DA ISTERA PRAVDU: Uzeću svoj novac, makar preko FIFA, dolazak u Kazahstan je bio pravi potez!

Fudbal -

Bivši as Partizana želi da istera pravdu o dobije zagarantovane pare

Rusi i dalje cene Zorana Tošića, a kako i ne bi, kada je CSKA iz Moskve u njegovo vreme imali najbolja klupska ostvarenja. Za zvanični sajt armijskog kluba bivši as Partizana pričao je o predstojećem derbiju ruske lige između Spartaka i CSKA, ali i svom boravku u Kini, odnosno angažmanu u Kazahstanu.

Zoran Tošić
foto: Starsport©

Zoran Tošić je ove zime iznenada ostao bez angažmana, jer se kineski klub Tajdžo Juande ugasio. Srbin novac još nije dobio, a kad će, ne zna ni sam.

- Imao sam ugovor na još godinu dana. Sve je bilo super prve godine, a onda se sve preokrenulo. Već sam angažovao advokata i sad ću preko FIFA potražiti svoj novac. Zanimljivo, tamo nisam imao nikakvih problema vezano za koronavirus. Mnogi su me odvraćali od odlaska u Kinu, ali ja mogu reći da se ta zemljapo kazala kao najsigurnija u vreme pandemije. Još nisam razmišljao o vakcinaciji, ali ako bude potrebno, uradiću to - rekao je Tošić.

Zoran Tošić
foto: Starsport©

Nedavno je bivši srpski reprezentativac potpisao ugovor sa kazahstanskim klubom Tobolom.

- Kineski klub za koji sam igrao je proglasio bankrot. Prelazni rok je bio gotov skoro svuda i onda sam dobio ponudu Tobola. Nisam dugo razmišljao, jer sam želeo da nastavim karijeru, hteo sam da igram. Imam prijatelja u kazahstanskoj ligi koji mi je rekao da je to klub koji se bori za titulu. I to je bilo ono što mi je trebalo, jer svi klubovi za koje sam igrao su se borili za trofeje. Dodatni je bonus što ovde svi govore ruski. U Kazahstanu sam tek nekoliko dana, a već se osećam kao kod kuće - objasnio je Tošić.

Kurir sport/www.pfc-cska.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track