03:12

DA SE NAJEŽIŠ! Srpski vatrogasac Marko Nikolić boris se sa Rusom za titulu Meditera u WBC verziji! Snimci sa meča ODUZIMAJU DAH

spektakl

DA SE NAJEŽIŠ! Srpski vatrogasac Marko Nikolić bori se sa Rusom za titulu prvaka sveta! Snimci sa meča ODUZIMAJU DAH

Ostali sportovi -

Prvak Mediterana u WBC verziji Marko Nikolić bori se na "WBC International Silver Championship“ turniru za titulu šampiona u ovoj kategoriji.

Nikolić odmerava snage sa Rusom Sergejem Gorohovim, a atmosfera je dovedena do usijanja pred sam početak meča kada su se začule himne obe zemlje.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku.

03:12

DA SE NAJEŽIŠ! Srpski vatrogasac Marko Nikolić boris se sa Rusom za titulu Meditera u WBC verziji! Snimci sa meča ODUZIMAJU DAH

Meč se nažalost odvija bez prisustva publike koji bi imala šta da vidim i svojim prisustvom bi samo uveličala ovaj sjajan događaj i meč.

Marko Nikolić amaterskim boksom počeo je da se bavi 2004. godine, da bi već 2006. postao kadetski prvak države, a juniorski 2007. godine.

boks
foto: Privatna Arhiva

Od 2008. i u naredne četiri godine zaredom, Nikolić je osvojio titulu seniorskog prvaka države, a u profesionalne boksere prelazi 2013. godine.

Prvak Mediterana prvi put postao je 2019. godine, a šampionski pojas na prestižnoj WBC verziji u poluteškoj kategoriji do 79 kilograma odbranio je 2020, i to mu je bila 26 uzastopna pobeda na profesionalnoj sceni, bez ijednog poraza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track