SVI "DAVLJENICI" ODNELI POBEDE Voždovac bolji od Čuke, Napredak rasturio Proleter, Rad ubedljiv protiv Bačke, Javor lako sa Mačvom
Foto: Starsport

SUPERLIGA

SVI "DAVLJENICI" ODNELI POBEDE Voždovac bolji od Čuke, Napredak rasturio Proleter, Rad ubedljiv protiv Bačke, Javor lako sa Mačvom

Fudbal -

Fudbaleri Voždovca pobedili su danas na svom terenu ekipu Čukaričkog sa 2:1, u utakmici 33. kola Super lige Srbije.

Voždovac je poveo golom Ivana Milosavljevića u 13. minutu, izjednačio je Stefan Kovač u 31. minutu, da bi pobedu domaćem timu doneo Stefan Purtić sa penala u 58. minutu.

Tim sa Banovog brda je ostao na četvrtom mestu sa 65 bodova, odnosno ima bod manje od trećeplasirane Vojvodine koja sutra igra svoj meč 33. kola.

Na drugoj strani, Voždovac je sada na 14. poziciji sa 41 bodom koliko posle današnjih pobeda imaju i Javor i Napredak.

Fudbaleri Javora su u Ivanjici slavili protiv Mačve sa 2:0, a strelci za pobednički tim bili su Milorad Balabanović u trećem i Andrej Ilić u 44. minutu. Javor je trenutno 12. na tabeli sa 41 bodom, dok je Mačva pretposlednja sa 20 bodova manje.

Napredak je upisao četvrtu pobedu u nizu pošto je na svom terenu bio bolji od Proletera sa ubedljivih 5:0, uz het-trik Alena Melunovića. On je mrežu Proletera pogadjao u petom, 54. i 69. minutu, dok su preostala dva gola postigli Mitar Ćuković u 67. i Marko Bačanin u 86. minutu.

Kruševački tim je 13. tim lige sa 41 bodom, dok je Proleter deveti sa samo dva boda više.

Bod više od Javora, Voždovca i Napretka ima ekipa Rada koja je danas na Banjici pobedila poslednjeplasiranu Bačku sa 3:0.

Golove za četvrtu uzastopnu pobedu Rada postigli su Andrija Kaludjerović sa penala u 15, Marko Sarić u 48. i Uroš Damjanović u 87. minutu.

Fudbaleri Mladosti su na svom terenu pobedili TSC sa 2:1. TSC je poveo pogotkom Juga Stanojeva u 42. minutu, ali je Mladost u nastavku preokrenula rezultat golovima Saše Jovanovića sa penala u 59. i Milana Bojovića u 78. minutu.

TSC je i dalje peti na tabeli sa 49 bodova, dok je Mladost sedma sa bodom manje.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track