SUPERLIGA SE RASPALA ZBOG JEDNOG KLUBA?! PROCURIO ŠOKANTAN DETALJ: Engleska šestorka nikako nije želela jedan španski tim
Foto: Profimedia

Nikako ih nisu hteli

SUPERLIGA SE RASPALA ZBOG JEDNOG KLUBA?! PROCURIO ŠOKANTAN DETALJ: Engleska šestorka nikako nije želela jedan španski tim

Fudbal -

Superliga moćnih i bogatih klubova Evrope živela je svega 48 sati.

Pošto je 10 od 12 klubova napustilo to takmičenje u javnosti izlaze detalji koji bacaju novo svetlo na pozadinu celog slučaja. Jedan od njih objavili su španski mediji pozivajući se na radio Kadena Ser. Prema toj informaciji engleska velika šestorka nikako nije želela da Atletiko Madrid bude deo izabranog društva!

Liverpul, Mančester junajted, Mančester siti, Čelsi, Arsenal i Totenhem to su pravdali lošom ekonomskom situacijom u klubu. Englezi su raspravljali o učešću madridskog kluba, a ostaje nepoznato da li bi možda uložili veto da se ideja nije ugasila posle samo dva dana.

Atletiko u svojim vitrinama ima deset titula prvaka Španije, poslednji iz sezone 2013/14. Ima tri titule u Ligi Evropa 2010., 2012. i 2018. godine. U Ligi šampiona su igrali dva finala, i oba izgubili od Reala 2014. i 2016. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track