TRENER VOŽDOVCA PREDRAG ROGAN PRED MEČ SA PARTIZANOM: Borićemo se svih 90 minuta!
Foto: Starsport©

KONFERENCIJA

TRENER VOŽDOVCA PREDRAG ROGAN PRED MEČ SA PARTIZANOM: Borićemo se svih 90 minuta!

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Predrag Rogan rekao je danas da je Partizan apsolutni favorit u predstojećem meču Super lige Srbije, ali je istakao da je njegov tim motivisan i da će se boriti svih 90 minuta.

"Parni valjak. Кolega (Aleksandar) Stanojević je izvanredno posložio tim, igraju čvrst, agresivan i direktan fudbal. Кod kuće nisu izgubili ni bod i apsolutni su favorit. S druge strane, mi nikome ne pretimo, ali je činjenica da smo izuzetno motivisani", rekao je Rogan, prenosi klub.

Fudbaleri Voždovca u subotu gostuju ekipi Partizana, u utakmici pretposlednjeg kola Super lige Srbije.

Voždovac je trenutno deseti na tabeli domaćeg šampionata sa 47 bodova i bori se za opstanak u elitnom ranku takmičenja, dok su crno-beli drugi sa 92 osvojena boda.

"U mom timu vlada sjajna atmosfera, stvorili smo pozitivan ambijent i možemo mnogo toga da pokažemo protiv Partizana. Utakmica se igra 90 minuta, spremni smo svih 90 minuta da se borimo", rekao je Rogan.

"Sve je u našim rukama i imamo čemu da se nadamo. Uz maksimalan respekt prema protivniku, idemo s ciljem da ostvarimo pozitivan rezultat", zaključio je trener Voždovca.

Ove sezone, Partizan je u dva navrata savladao Voždovac - u ligaškoj utakmici (2:0) i u četvrtfinalu Kupa Srbije (4:0).

Utakmica Partizan - Voždovac na programu je u subotu od 16.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track