ZVEZDIN BAL NA VODI I PROSLAVA TITULE: Crveno-beli najavili FEŠTU! Nešto što do sada NIJE VIĐENO!
Foto: Mondo/Stefan Stojanović

SLAVLJE NA RECI

ZVEZDIN BAL NA VODI I PROSLAVA TITULE: Crveno-beli najavili FEŠTU! Nešto što do sada NIJE VIĐENO!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda će u subotu 22. maja od 19 časova i 30 minuta proslaviti 32. titulu šampiona Srbije pravim spektaklom!

Izabranici Dejana Stankovića sjajnim igrama i uz veliku borbu na terenu uspeli su da obezebede četvrtu uzastopnu titulu prvaka države i još jednom ove sezone da obraduju navijače Crvene zvezde. S obzirom da su tokom cele sezone bili fenomenalni na terenu sezona će završiti bez uz neviđene efekte na ovim prostorima.

Crvena zvezda, Stadion Rajko Mitic, Delije
foto: Mondo/Stefan Stojanović

Kako bi se razlikovala od svih prethodnih ova generacija će osvajanje četvrtog pehara u nizu proslaviti na reci i na posebnom brodu koji će ploviti Savom.

Biće to svojevrstan bal na vodi, a pored prvotimaca proslavi će prisustovati i omladinci našeg kluba koji su takođe obezbedili titulu prvaka države.

Proslava je organizovana tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima, a crveno-beli će zaploviti Savom od 19 časova i 30 minuta praćeni vizuelnim spektaklom. Klub i igrači su se odlučili na ovakav vid proslave zbog trenutne epidemiološke situacije.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Svi koji se u tom trenutku nađu kraj reke imaće priliku da uživaju, a slika koja tom prilikom bude formirana na reci biće pravi odraz veličine kluba kakav je Crvena zvezda.

(Kurir sport/FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track