ZANIMLJIV PROGLAS NAVIJAČA: Zvezdaši, Delije, obucite crveno-belo, stavite maske i poštujte distancu na proslavi 32. titule!
Foto: Mondo/Stefan Stojanović

bal na vodi

ZANIMLJIV PROGLAS NAVIJAČA: Zvezdaši, Delije, obucite crveno-belo, stavite maske i poštujte distancu na proslavi 32. titule!

Fudbal -

"Ispod dva mosta nek bude nas dosta", transparent na severu Marakane jasno govori gde će biti proslava 32. titule u subotu od 19.30 časova.

"Kako bi se razlikovala od svih prethodnih, ova generacija će osvajanje četvrtog pehara u nizu proslaviti na reci i na posebnom brodu koji će ploviti Savom. Biće to svojevrstan bal na vodi", kažu u Crvenoj zvezdi.

FK Crvena zvezda
foto: Instagram

A šta kažu Delije? Evo i njihovog poziva na spektakularno veče:

"Zvezdaši, Delije, zaljubljenici u crveno-bele boje koji godinu dana niste kročili na stadion... Pozivamo vas da, ukoliko slučajno budete u prolazu između dva mosta sa starogradske strane u subotu u 19 časova, svi obučeni u crveno-belo, dok naš klub bude slavio titulu i brojne oborene rekorde, da se pridružite svih propisanih mera o rastojanju i nošenju maski. Takođe vas pozivamo da čuvate naš grad i vodite računa kao i uvek", stoji u proglasu Delija.

Fudbaleri Crvene zvezde
foto: Prinskrin

Fudbaleri Crvene zvezde su, inače, trenutno u karantinu po nalogu trenera Dejana Stankovića u susret večitom derbiju koji se igra u utorak na Marakani u sklopu finala Kupa Srbije. Izlazak na Savu biće jedini izlazak igračima sve do utakmice koja im može doneti duplu krunu.

Fudbaleri Crvene zvezde
foto: Prinskrin

U sklopu proslave 32. šampionske titule pojedini fudbaleri Crvene zvezde snimili su i spot u kajaku na Savi, kojim pozivaju navijače na spektakl.

Kurir sport / G. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track