NESTVARAN PODATAK: Posle objave da se Benzema vratio u reprezentaciju prodaja dresova SKOČILA U NEBESA!
Foto: AP

NEVEROVATNO

NESTVARAN PODATAK: Posle objave da se Benzema vratio u reprezentaciju prodaja dresova SKOČILA U NEBESA!

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan objavio je spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo, a na spisku igrača našao se i Karim Benzema.

Napadač Real Madrida , koji je poslednjim meč za svoju zemlju odigrao oktobra 2015. godine, opet će zaigrati za nacionalni tim, a ova odluka je izazvala pravu erupciju oduševljenja među Francuzima.

Sada, nakon što je objavljeno da se vraća u tim, prema podacima Unisporta, prodaja francuskih majica porasla je za 2.400 odsto.

Real Madrid, Karim benzema
foto: EPA

Benzema je u karijeri odigrao 81 meč za Trikolore i postigao 27 golova, a od 2015. godine nije nosio dres nacionalnog tima kada je dao dva gola Jermeniji. A, onda je došlo do skandala koji ga je ostavio bez reprezentativnog dresa. On sa 33 godine igra vrhunski fudbal u Real Madridu, dao je 29 golova i upisao osam asistencija na 45 utakmica ove sezone.

Real Madrid (18.00) dočekuje Viljareal u poslednjem kolu španske Primere i potrebna mu je pobeda i kiks Atletika u Valjadolidu da bi uzeo titulu. Kvota da će Kraljevski klub odraditi svoj deo posla, odnosno na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Viljareal.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track