SCENA KOJA JE DIRNULA SVET Neverovatan gest fudbalera Atletika: Karasko prišao navijaču koji je ležao na zemlji i uradio OVO!
Foto: Printscreen

sjajan gest

SCENA KOJA JE DIRNULA SVET Neverovatan gest fudbalera Atletika: Karasko prišao navijaču koji je ležao na zemlji i uradio OVO!

Fudbal -

Navijači Atletika burno su proslavili šampionsku titulu u La Ligi.

Atletiko Madrid je u poslednjem kolu posle preokreta savladao Valjadolid u gostima sa 2:1 i tako došao do titule šampiona Španije.

Nakon meča usledilo je veliku slavlje navijača Atletika, kako u Madridu tako i u Valjadolidu gde su Rohoblankosi igrali odlučujući meč.

Najvatrenije pristalice madridskog kluba došli su ispred stadiona u Valjadolidu, kako bi čestitali svojim igračima na ogromnom uspehu. Policiji se to nije dopalo, došlo je do sukoba u kom je nekoliko navijača Atletika izvuklo deblji kraj.

Jedan fan Madriđana je nakon udaraca koje je primio ostao da leži na zemlji. Primetio ga je fudbaler Atletika Janik Karasko i rešio da mu bar malo olakša muke.

As Jorgandžija mu je prišao, porazgovarao malo sa njim i poklonio mu svoj dres, tako da ovu titulu neće pamtiti samo po batinama koje je dobio.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track