PAZARCI SPREMNI ZA JOŠ JEDNU SUPERLIGAŠKU SEZONU?! Doveli novog trenera i planiraju ozbiljna pojačanja?!
Foto: FK Novi Pazar

hit

PAZARCI SPREMNI ZA JOŠ JEDNU SUPERLIGAŠKU SEZONU?! Doveli novog trenera i planiraju ozbiljna pojačanja?!

Fudbal -

Fudbalski klub Novi Pazar imenovao je danas Milana Milanovića za novog trenera i saopštio da će sigurno dobiti licencu za narednu sezonu Super lige Srbije.

"Ta odluka doneta je na sednici Upravnog odbora. Milanović se posle osam godina vraća na mesto uspeha. Ostvario je sedam pobeda sa ekipom tokom jeseni 2013. godine, što je još najbolji superligaški rezultat Novog Pazara u prvom delu sezone", saopštili su čelnici Novog Pazara.

Osim Rada i Novog Pazara, Milanović je tokom karijere izmjeđu ostalih vodio Zemun, OFK Beograd, Hajduk iz Kule, niški Radnički i Radnik, a u inostranstvu Šerif Tiraspolj iz Moldavije i kazahstanski Irtiš iz Pavlodara.

Pazarci su naveli da će Milanoviću pomagati njegovi dugogodišnji saradnici Vladimir Pročikijević kao stručnjak za kondiciju i trener golmana Zaviša Pejić, kao i da će do početka priprema biti poznato ko će u stručnom štabu biti zadužen za analizu.

"U dogovoru sa novim trenerom, trenutno pregovaramo sa nekoliko fudbalera za koje smatramo da bi bili adekvatna pojačanja u našoj osmoj superligaškoj sezoni. Očekujemo da će se neki od njih pojaviti već na prozivci zakazanoj za 9. jun", dodali su u Novom Pazaru.

Rukovodioci Novog Pazara istakli su da njihove pristalice nemaju razloga za brigu kada je u pitanju dobijanje licence za naredni šampionat.

"Iako smo imali rok od još tri godine da izvršimo obaveze prema poveriocima u sudskom Unapred pripremljenom planu reorganizacije, sve obaveze izmirićemo do 15. juna i na taj način rešiti sve nedoumice oko dobijanja licence za takmičenje u Super ligi. Na taj način ćemo postati i jedini klub u državi bez dinara duga", zaključili su Novopazarci.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track