MARKOVIĆ I SUMA IMAJU CENU: Tandem napušta Partizan ovog leta, šansa BONUSIMA, pamtimo Blekija, Dušana, Fiću i Pavlovića
Foto: www.partizan.rs

prelazni rok u humskoj

MARKOVIĆ I SUMA IMAJU CENU: Tandem napušta Partizan ovog leta, šansa BONUSIMA, pamtimo Blekija, Dušana, Fiću i Pavlovića

Fudbal -

Iskusni fudbaleri napustiće crno-bele, a šansu će dobiti mladi igrači

Partizan će ovog leta imati priličnu rekonstrukciju igračkog kadra, pa će Humsku sasvim izvesno napustiti Lazar Marković i Sejduba Suma, možda i Bibars Natho. Sve fudbaleri sa velikim primanjima, jer njihove plate od 500.000 evra po sezoni predstavljaju veliki problem za budžet kluba.

Lazar Marković, Partizan
foto: @starsport

Lazar Marković bi mogao u Tursku, za njega se interesuju Bašakšehir i Malatija, dok bi u istom pravcu mogao i Sejduba Suma.

- U principu dobijamo pozive za Sumu i Markovića. Oni su najinteresantniji. Klub na čelu sa generalnim direktorom Milošem Vazurom radi na transferima. Nijedan klub u Evropi ne može da se podiči sa tolikim plusem kada su ugovori u pitanju. Razlika, uloženo - dobijeno. Uvek je na starni Partizana. Verujem da ćemo biti zadovoljni prodajom, kao i sami fudbaleri - kazao je za Kurir Ivica Iliev.

Sejduba Suma, Partizan, Crvena zvezda, večiti derbi, 163. večiti derbi, Miloš Degenek
foto: @starsport

Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, povešće na pripreme u Sloveniju i nekoliko bisera iz omladinske škole. Bonus igrači godinama unazad donose veliki profit crno-belima.

Nikola Milenković, Dušan Vlahović, Fiorentina
foto: Profimedia

- Vidite i sami kakve bisere imamo u Partizanovoj omladinskoj školi. Milovanović i Baždar su priključeni prvom timu. Jović se ustalio. Tu su i klinci iz generacije koja je igrala turnir na Zlatiboru. Poslali smo tamo naše skaute, fokusirani smo na ono što nam treba i u nižim kategorijama. Povešćemo na pripreme četiri do pet igrača sa prvim timom u Sloveniju. Treba se setiti igrača, danas reprezentativaca koje je ova uprava prodala u inostranstvo. Sve su to danas vrhunski igrači, na ozbiljnom nivou. Svake godine smo izbacivali po jednog ekstra igrača. Treba se setiti Blekija Milenkovića i Dušana Vlahovića koji su otišli u Fjorentinu, Strahinje Pavlovića koji je završio u Monaku, Fiće Stevanovića koji je novi član Mančester sitija - ponosno je nabrajao Ivica Iliev.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track