SA NOVIM TRENEROM U NOVE IZAZOVE: Fudbaleri Novog Pazara počeli pripreme za nastupajuću sezonu!
Foto: FK Novi Pazar

SA NOVIM TRENEROM U NOVE IZAZOVE: Fudbaleri Novog Pazara počeli pripreme za nastupajuću sezonu!

Fudbal -

Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas na Gradskom stadionu pripreme za nastupajuću sezonu, a prvoj prozivci novog šefa stručnog štaba Milana Milanovića prisustvovalo je 18 igrača.

"Kada sam prvi put dolazio, na tribinama je bilo četiri hiljade ljudi, ali sada je drugačije zbog epidemiološke situacije. Drago mi je što sam ponovo ovde. Verujem da ćemo se ozbiljno spremiti i da ćemo napraviti ekipu kojoj je mesto među osam najboljih u Super ligi Srbije", rekao je Milanović.

Novi Pazar
foto: Novi Pazar

On se posle skoro osam godina vratio u Novi Pazar, gde će raditi sa prvim asistentom Vladimir Pročkevićem i trenerom golmana Zavišom Pejićem.

"U Pazaru ćemo biti do 23. juna, a potom u Staroj Pazovi sledi test utakmica protiv Krila Sovjetov. Na Zlatibor idemo 25. juna i tamo ćemo ostati dve sedmice", najavio je Milanović.

Od igrača koji su bili u Novom Pazaru i prošle sezone, Milanović za sada računa na Almina Kahrimanovića, Nikolu Vlajkovića, Nikolu Kovačevića, Mirzu Delimedjca, Semira Alića, Danka Kikovića, Seada Islamovića, Nemanju Perića i Almira Aganspahića.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track