TERZIĆ ŽESTOKO OPLEO PO BIVŠEM REPREZENTATIVCU SRBIJE: Prijović je NADOBUDAN! Mnogo veći igrači od njega su pokazali poštovanje!
Foto: Dado Đilas, Nebojša Mandić

precrtan

TERZIĆ ŽESTOKO OPLEO PO BIVŠEM REPREZENTATIVCU SRBIJE: Prijović je NADOBUDAN! Mnogo veći igrači od njega su pokazali poštovanje!

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da je Zvezda odustala od bivšeg reprezentativca Srbije Aleksandra Prijovića jer su procenili da se zbog svog ponašanja ne bi uklopio u tim.

"Prijović se nije uklopio u ono što nama treba, ne samo finansijski. Pokazao je nadobudnost u pregovorima i procena je da se ne bi uklopio u svlačionicu. Mnogo veći su dolazili, pa su pokazali respekt prema klubu, strast. Ne iz finansijskih razloga, već da svako ko dođe da bude fokusiran samo na fudbal. To kod njega nismo prepoznali", iskren je Terzić.

Podsetimo, iskusni napadač je bio glavna meta aktuelnog šampiona Srbije u ovom prelaznom roku i Zvezda će sada morati da se okrene ka drugim rešenjima.

"Želimo da onaj ko dodje, da bude 100 odsto koncentrisan na fudbal, da pokaže poštovanje prema momcima sa kojima će deliti teren. To nismo prepoznali i povukli smo se iz pregovora", dodao je on.

Zvezda je želela da dovede i Aleksandra Kolarova, a Terzić je rekao da je razgovarao sa njim.

"Nije realno da se vrati. Imao je operaciju diskus hernije, juče je bio na kontroli u Milanu. Nama treba Kolarov u kvalifikacijama potpuno spreman, on nije mogao da se pojavi na pripremama i za sada se od toga odustalo", naveo je on.

Terzić je rekao i da je Nenad Krstičić izrazio želju da se vrati, ali da nijedan evropski klub ne plaća obeštećenje za 31-godišnjeg igrača, pa neće ni Crvena zvezda.

"Ostavio je izvanredan utisak i dobrodošao je ako nađe zajednički jezik sa rukovodstvom AEK-a", naveo je Terzić.

Upitan da li ima zanimljivog igrača u Super ligi Srbije, Terzić je odgovorio da nema i da je "sve što je kvalitno u Srbiji Zvezda pokupi pre nego što igrač dodje do seniorskog fudbala".

"Interesuje nas mladi Petar Stanić iz Železničara iz Pančeva, mislim da ćemo završiti njegov dolazak u narednih nekoliko dana", naveo je Terzić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track