ŽELJKO GAVRIĆ: Rano je za priču o Evropi, fokus je na sledećoj Zvezdinoj utakmici
Foto: www.crvenazvezdafk.com

SUPERLIGA SRBIJE

ŽELJKO GAVRIĆ: Rano je za priču o Evropi, fokus je na sledećoj Zvezdinoj utakmici

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić ocenio je da je još uvek rano da se razmišlja o nastupima u Evropi, kao i da je sada bitno biti fokusiran na sledeću prijateljsku utakmicu.

"Generalno je još uvek rano da pričamo o evropskoj utakmici, trenutno smo fokusirani na sledeći dan i sledeću utakmicu, a o kvalifikacijama ćemo razmišljati kada za to dodje vreme. Uspešno je prošla prva provera, sutra nas čeka meč sa Arisom i biće još teže", rekao je Gavrić, a preneo je sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde su u prvoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Austriji pobedili Gak iz Graca sa 4:0, dok drugi meč igraju u četvrtak protiv grčkog Arisa.

Gavrić je dodao da je početak priprema uglavnom isti, sa intezivnim treninzima, uz ocenu da "sve ide u dobrom smeru".

"Kada odradimo trening snage i predjemo na taktiku, savet koji svakodnevno dobijamo jeste da budemo fokusirani, jer tad već osećamo umor i malaksalost, a veoma je bitno da tokom rada na taktici budemo usmereni na to", rekao je 20-godišnji fudbaler.

Meč sa Arisom neće biti odigran uz prisustvo publike, zbog mera koje je propisala vlada Austrije vezano za korona virus.

Zvezda i Aris prijateljski meč igraju u četvrtak.

Kvalifikacije za Ligu šampiona Zvezda će početi dvomečom drugog kola (20. ili 21. jul, odnosno 27. ili 28. jul) protiv pobednika meča izmedju Makabi Haife i Kairata.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track