ŠIROKO: Jugović iskeširao 416.000 da bude Anin i Švajnijev komšija!
Foto: EPA Filip Singer, Marina Lopičić

ima se - može se

ŠIROKO: Jugović iskeširao 416.000 da bude Anin i Švajnijev komšija!

Fudbal -

Bivši fudbaler kupio luksuznu nekretninu od 133 kvadrata u zgradi u centru Vrnjačke Banje, gde će boraviti i slavni sportski par

Proslavljeni fudbaler Vladimir Jugović kupio je luksuzni apartman u Vrnjačkoj Banji za 416.000 evra, saznaje Kurir. On je nekretninu izabrao u zgradi u kojoj su apartman pazarili i Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger.

Jugović je rešio da ima svoju nekretninu i u najpoznatijoj srpskoj banji, ali i da bude komšija Ani i Švajniju, koji su pre njega kupili apartman od 160 kvadrata u Zeptermama, u samom centru ovog mesta. Ni Jugović, kako saznajemo, ne zaostaje mnogo za Švajnštajgerovima - apartman koji je pazario u istom objektu veličine je 133 kvadrata.

I dok su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger izabrali apartman na poslednjem, sedmom spratu ovog zdanja s koga puca pogled preko Banje unedogled, fudbaler iz zlatne generacije Crvene zvezde rešio je da svoj kutak ima na visokom prizemlju. Ovaj prostrani apartman gleda na Promenadu, glavno šetalište Vrnjačke Banje.

Osim što je rešio da pazari pravi luksuz, uz koji idu i brojni sadržaji za relaksaciju, pa čak i helidrom na krovu zdanja koje se naslanja na hotel iste firme, Jugović, koji i ne živi u Srbiji, tražio je nekretninu u koju samo treba da unese četkicu za zube.

Apartmani papreno koštaju i zbog toga što će biti kompletno uređeni, sa svim nameštajem. Ova zgrada je još u izgradnji, planirano je da bude završena i useljiva u maju sledeće godine, tako da će porodica Jugović na leto 2022. moći da uživa u svom luksuzu.

Slavni fudbaler, koji je posle Zvezde godinama igrao u Italiji, pa na kraju karijere u Austriji, skućio se potom u Beču, gde su mu rođena i deca. Bavi se biznisom u sektoru građevinarstva, a često je na relaciji Beč-Beograd.

Najskuplji kvadrat

Stan u Beču platio 1,87 miliona evra

V l ladimir Jugović poseduje stan u strogom centru Beča, odmah iz čuvene Opere. On je 2003. godine platio, kako je tada pisao austrijski mesečnik Gevin, najskuplju cenu kvadrata ikada u glavnom gradu Austrije.

Prema navodima ovog lista, fudbaler je za stan od 227 kvadrata izdvojio 1,87 miliona evra ili 8.200 evra po kvadratnom metru.

Jelena S. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track