SPEKTAKL NA IVICI TUČE! MESI UGASIO KAMERU! Argentina preživela Kolumbiju posle PENAL RULETA! U finalu sa Brazilom! (VIDEO)
Foto: Profimedia

kopa amerika

SPEKTAKL NA IVICI TUČE! MESI UGASIO KAMERU! Argentina preživela Kolumbiju posle PENAL RULETA! U finalu sa Brazilom! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Argentine plasirala se u finale Kopa Amerika, pošto je u polufinalu posle penala savladala Kolumbiju 1:1 - 3:2.

Argentina je povela već u sedmom minutu golom Lautara Martineza na asistenciju Lionela Mesija, ali Kolumbija se nije predavala, pa je tako stigla do izjednačenja u 61. minutu preko Luisa Dijaza.

Iako do kraja regularnog dela nije bilo više golova, bilo je prilično burno, pa je susret, koji je sve vreme bio na ivici tuče, završen sa čak 10 žutih kartona!

Usledio je penal rulet, a zanimljiva situacija dogodila se dok je jedanaesterac izvodio Lionel Mesi - pogodio je kameru u uglu i ugasio je.

Junak "gaučosa" bio je golman Emilijano Martinez, koji je u penal seriji odbranio tri udarca.

Argentina će se za prvi kontinentalni trofej još od 1993. godine boriti u finalu protiv branioca titule Brazila, koji je u prvom polufinalu savladao Peru 1:0.

Italija je u finalu EURO, a ako je verovati kvotama, pridružiće joj se Engleska koja večeras (21.00) igra protiv Danske i kvota na pobedu Albiona je 1,82. S druge strane, kvota na iks 3,40, a na novu senzaciju u režiji Skandinavaca 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Engleska - Danska.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track