ZVEZDA JE LJUBAV, ZVEZDA SE PAMTI: Emotivni oproštaj Dijega Falčinelija od Crvene zvezde!
Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

gospodski

ZVEZDA JE LJUBAV, ZVEZDA SE PAMTI: Emotivni oproštaj Dijega Falčinelija od Crvene zvezde!

Fudbal -

Italijanskom napadaču istekla pozajmica sa crveno-belima

Dijego Faličineli, italijanski napadač, oprostio se od Crvene zvezde. Njemu je istekla jednogodišnja pozajmica i on će karijeru nastaviti u drugoj sredini.

Dijego Falčineli postigao je 13 golova na 37 mečeva u dresu Zvezde, a u Superligi Srbije bio je precizan devet puta na 23 utakmice. Emotivnom objavom na Instagramu oprostio se o crveno-belih.

- Bila je ovo veoma važna godina za mene, bio sam deo sjajnog društva, izvrsne grupe, od poečtka su me Srbi dočekali raširenih ruku i zbog toga ću im uvek biti zahvalan. Napisali smo malu stranicu u istoriji ovog velikog kluba, počastvovan sam što sam bio njegov deo. Moj izbor je bio isključivo zbog porodice, ostavljam mnoge prijatelje na terenu i van njega u prelepoj zemlji koju ću sigurno imati priliku da opet upoznam. Uvek ćete imati jednog navijača više! Idemo Zvezdo - napisao je Falčineli.

Odmah posle njega oglasila se i Crvena zvezda.

- Dijego Falćineli je napustio Crvenu zvezdu, pošto mu je istekla jednogodišnja pozajmica. Italijanski napadač je bio važan šraf u pohodu na duplu krunu i evropsko proleće. Dijego, hvala i srećno u nastavku karijere! Grazie e buona fortuna - napisano je u objavi Zvezde.

Uprava Crvene zvezde je na kraju sezone odlučila da ne aktivira klauzulu za otkup ugovora Dijega Falčinelija. Obeštećenje Bolonji iznosilo je 900.000 evra, što je bilo preskupo za crveno-bele.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track