NAPREDAK POBEDIO SKOPLJE SA 1:0 Poslednja provera na pripremama u Severnoij Makedoniiji
Foto: Fk Napredak

NAPREDAK POBEDIO SKOPLJE SA 1:0 Poslednja provera na pripremama u Severnoij Makedoniiji

Fudbal -

Napredak je u generalnoj probi na pripremama u Severnoj Makedoniiji pobedio Skoplje u glavnom gradu bivše YU republike sa 1: 0.

Na poslednjoj probi pred povratak u Srbiju Napredak je dobro odigrao, ali nije bio efikasan. Čarapani su pobedili Skoplje na njihovom terenu i sa optimizmom čekaju start u Ling long Super ligi Srbije kada se sastaju sa Kolubarom. Utakmica je odigrana po vrelom i sparnom vremenu, što je negativno uticalo na igrače oba tima.

Čarapani su došli u Skoplje uvereni u svoje kvalitete i od samog početka su diktirali jak tempo. Napadači su uputili više od 20 udaraca ka golu domaćina, ali je Skoplje pokazalo da je čvrst i stabilan tim.

Đorđe Jovanović, Bačanin i Saša Marjanović su atakovali ka golu protivnika, imali povoljne prilike, pokušavali su i Spremo i Krstić sa distance, ali bez uspeha. Mrežu domaćina načeo je Tomić u 33 minutu. Krstić je šutirao loptu iz kornera ubacio, a najviši u skoku je bio Tomić i glavom savladao golmana domaćeg tima.

Čarapani su nastavili opsadu gola Skopljanaca i u drugom poiluvremenu. Propisno su se ispromašivali Stevanović, Đorđe Jovanović, Milošev i Kočić, pa je utakmica završena minimalnoim pobedom Napretka od 1:0.

NAPREDAK – SKOPLJE 1:0 (1:0)

Stadion Skoplja. Sudija: Marjan Mladenovski (Skoplje). Strelac: Tomić u 33. minutu.

NAPREDAK: Vasiljević, S.Jovanović, Spremo, Kerkez, J.Marinković, Tomić, Krstić, Marjanović, Đ.Jovanović, Kočić, Bačanin. Igrali su još: Jordanov, Mršić, Ćuković, Dabić, Laban, Rašković, Milovanović, Ivanić, Pantić, Stevanović, Milošev, N.Marinković, Kotlajić.

SKOPLJE: Efremov, Najdevski, Trajanovski, Pecov, Čurlinov, Janakievski, Jašarevski, Janevski, Demir, Kirovski, Jusuf. Igrali su još: Vulić, Siljanovski, Nastevski, Markovski, Stojanovski, M.Nasteski, A.Nasteski, Desnik, Georgijev, Ignjatov, Hasan.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track