MI SMO SVAKI DAN J...I! M...A JE BILA KAO SLAMA: Urnebesna Živina izjava koja će ga nadživeti VIDEO
Foto: Zorana Jevtić

DA SE ne zaboravi

MI SMO SVAKI DAN J...I! M...A JE BILA KAO SLAMA: Urnebesna Živina izjava koja će ga nadživeti VIDEO

Fudbal -

Fudbalski trener Milan Živadinović, koji je preminuo u 77. godini iza sebe je osim bogate karijere, ostavio niz anegdota koje će ga nadživeti.

Ona koja se izdvaja je priča o mladim danima koju je ispričao sagovorniku u autobusu punom raspevanih reprezentativaca.

- Svaki dan bi išli na pivo, što kaže ovaj klinac. Mi smo svaki dan j....i! M...a je bila puna slame, znači nije obrijana, kao danas ove što briju, j..o te Bog, pričao je Živadinović momku sa susednog sedišta.

Milan Živadinović rođen je 15. decembar 1944. godine u Beogradu.

Posle završene Više trenerske škole, Živadinović je odmah uplovio u trenerske vode: vodio je Novi Sad, Spartak iz Subotice, juniore Crvene zvezde, Rad (u dva navrata), Sutjesku iz Nikšića, tursku Sakariju, podgoričku Budućnost, niški Radnički, Prištinu, pa je radio u Kuvajtu, zatim u OFK Beogradu, ponovo Budućnosti, a za dve godine kao šef stručnog štaba Crvene zvezde je osvojio Kup SR Jugoslavije (1993).

U bogatoj trenerskoj karijeri, Živadinović je posle Crvene zvezde bio trener reprezentacije SR Jugoslavije, a prethodno i selekcije do 23 godine. Bio je i trener kiparskog Apolona, Al Nasra, selektor reprezentacije Iraka, Jemena i Gane, trener Obilića, Sababafena iz Teharana (osvojen Kup Irana 2005), kineskog Čangša, kao i selekcije Mijanmara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track