SJAJAN START CRNO-BELIH: Jojić i Pantić zadovoljni igrom i pobedom u prvom kolu!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

SJAJAN START CRNO-BELIH: Jojić i Pantić zadovoljni igrom i pobedom u prvom kolu!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je da je zadovoljan utakmicom i pobedom protiv Proletera u Novom Sadu, na početku sezone u Super ligi Srbije.

"Odigrali smo dobru utakmicu, posebno prvo poluvreme, dok je teren još bio dovoljno dobar za igru. Kontrolisali smo utakmicu od prvog minuta. Namestila se situacija da imamo slobodan udarac gde možemo biti opasni, ja sam izveo dobro i postigao pogodak", rekao je Jojić za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana pobedili su u subotu uveče u Novom Sadu Proleter sa 4:0. Crno-beli su sve golove postigli u prvom poluvremenu, a u drugom delu igre teren je bio natopljen vodom zbog jake kiše u Novom Sadu. Dvostruki strelac bio je Rikardo Gomeš, a golove su postigli i Slobodan Urošević i Jojić.

Jojić je postigao gol iz slobodnog udarca, a tome je prethodio prekršaj koji je napravljen nad Danilom Pantićem. Jojić je pohvalio povratnike u Partizan, Pantića i Rikarda.

"Dača je odlično radio na pripremama. Drago mi je da se vratio. Vredno je radio i to je pokazao i na pripremnim utakmicama, a odlično je odigrao i protiv Proletera. Rikardo je odlično počeo, drago mi je zbog njega. On je kvalitetan igrač koji će mnogo značiti u nastavku prvenstva. Već na pripremnim utakmicama se videlo o kakvom igraču se radi. Poznajem ga još iz prvog mandata, iako nisam bio u klubu", naveo je.

Partizan će 22. jula u Beogradu igrati protiv Dunajske Strede u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Očekuje nas teška utakmica, neugodan protivnik, mlad, agresivan. Još nemamo jasnu sliku o njima, mislim da ćemo ih u narednih nekoliko dana analizirati. Verujem u moju ekipu, u naš kvalitet. Igramo kod kuće, pred našim navijačima i nadam se pobedi", rekao je Jojić.

On je izrazio zadovoljstvo povratkom navijača na stadion i naveo da je ekipi prošle sezone nedostajala njihova podrška.

"Vratili smo im ovim dobrim startom, nadam se da će se tako nastaviti", dodao je on.

Takdoje, igrom crno-belih u Novom Sadu zadovoljan je i Pantić.

"Najbitnije je da smo dobro ušli u utakmicu, od prvog minuta smo išli na pobedu. Igrali smo dobar fudbal i nagradjeni smo golovima. Dali smo gol na vreme i posle je sve bilo lakše. U drugom poluvremenu je teren bio baš težak za igru", rekao je Pantić nakon meča.

On se ovog leta treći put vratio u Partizan.

"U svakom mandatu dajem svoj maksimum na terenu. Drago mi je da ljudi prepoznaju to što radim za ovo kratko vreme koliko sam ovde. Nadam se da ću nastaviti još bolje, neću se zaustaviti na ovome", naveo je Pantić.

Pantić je dodao da nema mnogo vremena za radovanje, pošto ekipu čeka utakmica u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

"Znamo da nam je prioritet Evropa, uz pobede u prvenstvu. Spremamo se za četvrtak i nadamo se pozitivnom rezultatu", rekao je Pantić.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track