DA STAVIM TAČKU NA REKLA-KAZALA! Stanković o Degeneku: Odluka je moja, nemam problem, niko mi ne sastavlja tim
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

trener zvezde jasan

DA STAVIM TAČKU NA REKLA-KAZALA! Stanković o Degeneku: Odluka je moja, nemam problem, niko mi ne sastavlja tim

Fudbal -

Uoči prvenstvenog meča sa Mladosti koji bi trebalo da "podigne" Zvezdu pred Kairat, trener rveno-belih fudbalera Dejan Stanković je istakao da ne postoji nijedan problem sa Milošem Degenekom i da je isključivo jegova i sportska odluka što stameni štoper nije igrao na početku sezone.

"Vidim da se dosta priča o Degeneku, on je fenomenalan momak, profesionalac, ja nemam zamerke na njega... Ako nije u prvom planu u dva meča, ne znači da neće biti. Voleo bih da stavim tačku na rekla-kazala priče, nemam problem ni sa jednim igračem lično problem. Ne mogu da imam, samo sportski, kad neko ne igra naravno da je nezadovoljan. I ja bih pojeo sve dok sam na klupi, to je normalno sportsko nezadovoljstvo", kazao je Stanković.

Trener Crvene zvezde je poručio i da stoji iza svake odluke i da mu niko ne sastavlja tim.

"Radi pošteno, ponaša se pošteno i ja sam taj koji pravi ekipu i meni niko ne sastavlja tim, ne govori mi kako da radim i šta da radim, projektujemo kako tim treba da izgleda, ali niko mi nikada nije rekao stavi ovoga ili onoga. Kad mi to kažu, neću ni biti trener Zvezde. Nema niko razlog to da mi kaže. Ne vidim problem, nema ličnih problema, stojim iza odluka, moja krivica je poraz u Kazahstanu", dodao je Stanković i rekao da nikada ne bi radio protiv sebe ili Zvezde.

"Ako me je nešto Zvezda naučila onda je to da je nemoguće moguće i da snovi mogu da se ostvare. Koliko god bio ovde, radiću samo za Zvezdu. Ko je Deki Stanković u odnosu na Zvezdu? Zvezda je iznad svakoga, pa i mene".

Stanković je rekao i da će "videti još za štoperski tandem protiv Mladosti", tako da ostaje otvoreno pitanje da li će Degenek dobiti prve minute u novoj sezoni.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track