NAPREDAK SPREMAN ZA KOMŠIJSKI DERBI NA ČAIRU: Kruševljani sa optimizmom putuju na megdan Radničkom
Foto: FK Napredak

Mali derbi u Nišu

NAPREDAK SPREMAN ZA KOMŠIJSKI DERBI NA ČAIRU: Kruševljani sa optimizmom putuju na megdan Radničkom

Fudbal -

Utakmice sa Radničkim iz Niša za Čarapane uvek su predstavljale pravi mali derbi i imale veliki značaj za oba tima.

Napredak je odlično startovao pobedom nad Kolubarom (3:0), a Radnički je remizirao na gostovanjju u Subotici protiv Spartaka (1:1).

Kruševljani sa optimizmom dočekuju sutrašnju utakmicu.

-Na prvoj utakmici ostvarili smo odličan kontakt sa navijačima, koji su često skandirali i aplaudirali, bili zadovoljni i želimo da tako bude i ubuduće. Svima je još uvek u sećanju prethodni susret sa Radničkim, kada smo u jednoj dobroj i zanimljivoj utakmici uspeli da pobedimo na Čairu. Učinićemo sve da tako bude i ovom prilikom, iako već od starta imamo kadrovskih problema. Kerkez je povredio zadnju ložu, Stefan Jovanović dobio dva žuta, odnosno crveni karton, pa i on neće moći na teren na Čairu, tako da smo odmah prinuđeni da pravimo rokade u timu, ali to ne menja naše ambicije. Mada, ni nerešen rezultat neće biti loš za nas. U odnosu na prethodno odmeravanje snaga, jesenas u Nišu, Radnički se u velikoj meri konsolidovao, što je potvrdio i osvajanjem boda u Subotici, izjavio je danas na konferenciji za novinare Milan Đuričić, šef Stručnog štaba Napretka.

Optimista pred sutrašnji duel je i zamenik kapitena Milan Spremo:

-Radnički se uvek respektuje i svesni smo težine zadatka koji nas očekuje, posebno što Nišlije sada priželjkuju prvu pobedu pred svojim navijačima. Zato pozivam naše pristalice da u što većem broju dođu na tribine stadiona Čair, pomognu nam kao protiv Kolubare, jer i mi želimo pobedu i ulazak u uspešnu seriju.

Napredak je organizovao prevoz za svoje navijače, koji žele uživo da gledaju derbi centralne Srbije i pomognu svojim ljubimcima da uspešno nastave trku u novom šampionatu Ling long Super lige Srbije.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track