REZULTAT BOLJI OD IGRE! Stanojević: Nismo bili na nivou iz prve utakmice, ali zaslužili smo prolaz dalje
Foto: Starsportphoto

liga konferencija

REZULTAT BOLJI OD IGRE! Stanojević: Nismo bili na nivou iz prve utakmice, ali zaslužili smo prolaz dalje

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegova ekipa u večerašnjem revanšu protiv Dunajske Strede nije bila na nivou iz prve utakmice, ali da je zaslužila prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija

"Možemo biti zadovoljni prolazom, pobedama u dve utakmice... Danas nismo bili na nivou na kakvom smo bili u prvoj utakmici, ali vratile su nam se neke stvari iz prve utakmice kad smo imali pet stopostotnih šansi", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

"Danas smo iz prve šanse postigli gol i kasnije imali sreću da je Popović odbranio penal u prelomnom trenutku, a Zdjelar kapitenski doneo prednost u saradnji sa Rikardom", dodao je Stanojević.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su večeras u revanšu pobedili domaću Dunajsku Stredu sa 2:0. U prvom meču, odigranom u Beogradu, crno-beli su slavili sa 1:0.

"Generalno mislim da smo zaslužili prolaz, dva puta smo pobedili, stvorili smo više šansi, tako da čestitam mojim igračima. Idemo dalje", naveo je Stanojević.

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da je večerašnja utakmica bila teža od one u Beogradu.

"Ali, opet dobra utakmica. Ušli smo malo nervozno, ali smo iz prve šanse postigli pogodak pa je posle bilo lakše. Imali smo situaciju da smo napravili penal i gde nam je jedan mlad momak pomogao da ostanemo u utakmici i na kraju pobedimo. Ovo nije kraj, tek nas čekaju teške utakmice", rekao je Zdjelar.

Partizan će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv ruskog Sočija, koji je eliminisao azerbejdžansku ekipu Kešla.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija igraju se 5. i 12. avgusta.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track