VOJVODINA U ŽESTOKOM RITMU! Đorđević: Presudio je naš karakter
Foto: Printskrin

liga konferencija

VOJVODINA U ŽESTOKOM RITMU! Đorđević: Presudio je naš karakter

Fudbal -

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je da je u večerašnjem meču protiv Panevežisa presudio karakter njegovih igrača.

"Presudan je bio karakter ovih momaka. Već sam rekao da je ogromna potrošnja igrati dva derbija i dve evropske utakmice zaredom i zato je ovaj prolazak još veći za nas. Borićemo se dalje, za klub i za navijače", rekao je Djordjević na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras na svom terenu Panevežis sa 1:0 i ukupnim rezultatom 2:0 obezbedili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Što se tiče same utakmice, rekao sam i pre meča da je mnogo teško igrati dve evropske utakmice, a između sa Zvezdom i Partizanom. Zaista je velika potrošnja, vidi se da je ekipa iz Litvanije u takmičarskom ritmu, da su svežiji i odmorniji", rekao je Đorđević.

"Mojim momcima niko ne može ništa da zameri, da kaže da nisu hteli da se bore, mislim da je rezultat nagrada od boga i želim im od srca sve najbolje", dodao je on.

Naredni rival u kvalifikacijama je LASK, ali Đorđević želi da se prethodno fokusira na utakmicu sa Mladosti iz Lučana.

"Nećemo još da mislimo na LASK, jer već za dva dana igramo sa Lučanima. Jedino mogu da kažem da nam je najveći plus što igramo na 'Karađorđu'. U svakoj drugoj varijanti bili bismo baš oslabljeni", rekao je Đorđević.

Vojvodina će ugostiti LASK narednog četvrtka, termin utakmice će biti naknadno poznat, dok u Super ligi Srbije gostuje ekipi Mladosti u nedelju od 18.55

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track