BRUNO FERNANDES POSLE POBEDE NAD LEDSOM: Srećni smo zbog navijača i zbog rezultata
Foto: EPA

IZJAVA POSLE MEČA

BRUNO FERNANDES POSLE POBEDE NAD LEDSOM: Srećni smo zbog navijača i zbog rezultata

Fudbal -

Fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandeš rekao je danas da je srećan zbog rezultata i pobede protiv Lidsa pred prepunim Old Trafordom.

"Nedostajali su nam navijači, zaista smo zadovoljni ovim rezultatom. Toliko smo ih dugo čekali i srećni smo zbog njih i zbog rezultata", rekao je Bruno za britanske medije.

Fudbaleri Mančester junajteda pobedom su počeli novu sezonu u Premijer ligi, pošto su danas na svom terenu bili bolji od Lidsa sa ubedljivih 5:1.

Bruno je na postigao tri gola na ovom meču i tako postao prvi igrač Junajteda koji je u prvom kolu upisao het-trik još od Lua Makarija u sezoni 1977/78.

Mančester Junajted
foto: Profimedia

"Moj cilj svake sezone je da budem bolji nego prethodne. Počeo sam sa tri gola, ali dug je put pred nama", rekao je on.

Utakmicu je obeležio i Pol Pogba koji je zabeležio četiri asistencije i postao sedmi igrač u istoriji Premijer lige sa četiri asistencije na jednom meču. On je prošle sezone na 26 ligaških mečeva upisao tri asistencije.

"Ljudi govore o njegovom kvalitetu, ali o njegovom kvalitetu se ne raspravlja. Znamo šta može da uradi i danas je to pokazao. On je važan igrač za nas. Znamo da možemo da očekujemo od njega ovakve partije", rekao je Bruno.

Govoreći o predstojećoj sezoni, Bruno je naveo da su svesni kvaliteta novih igrača, ali da je tim već bio dobar.

"To smo pokazali prošle sezone. Nismo osvajali trofeje, ali smo rasli kao tim. Naš fokus će biti od utakmice do utakmice. Sa takvim mentalitetom ćemo nešto postići", rekao je Portugalac.

Fudbaleri Mančester junajteda će u drugom kolu Premijer lige gostovati Sautemptonu.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track