PROMENA POSLE 20 GODINA: Vladan Miketić novi predsednik BK Crvena zvezda
Foto: Privatna Arhiva

boks

PROMENA POSLE 20 GODINA: Vladan Miketić novi predsednik BK Crvena zvezda

Ostali sportovi -

Rođeni brat doskorašnjeg bivšeg predsednika, Ljubomir Buca Manojlović je bio bokser Crvene zvezde, a jedno vreme i sportski direktor crveno-belih

Bokserski klub Crvena zvezda je na redovnoj skupštini izabrao novog predsednika Vladana Miketića.

Doskorašnji predsenik Zoran Manojlović je naglasio da klub ostaje u dobrim rukama, kao i da će se klub domoći još većih uspeha u narednom periodu.

- Posle 20 uspešnih godina prepuštamo klub mladim članovima. BK Crvena zvezda ostaje dobrim rukama, a želim svu srecu u radu budućoj upravi. Verujem da je Vladan Miketić pravi izbor da se vrati stara slava našem bokserskom klubu - rekao je Zoran Manojlović, koji je pet puta uzastopno bio državni prvak u superteškoj kategoriji, a kao profesionalac je postao šampion sveta u teškoj kategoriji u VBN verziji.

Zoran Manojlović
foto: www.sd-crvenazvezda.net

Kako se navodi u saopštenju Bokserskog kluba Crvena zvezda, Manojlović je posle dve decenije uspešnog i posvećenog vođenja kluba prepustio funkciju članu kluba i sekretaru stručnog tima Vladanu Miketiću.

- Velika mi je čast što sam izabran na ovu funkciju. Zahvalio bih dosadašnjem predsedniku Zoranu Manojlovicu na svemu što je uradio za klub, kao i za svu pomoć pri preuzimanju kluba. Daću sve od sebe u ovom novom izazovu, jer Crvena zvezda je veliko, slavno ime i zaslužuje da bude na samom vrhu u evropskom boksu. Ovo je sigurno najveci izazov u mojoj karijeri, ali verujem da možemo da vratimo Zvezdu u slavna vremena šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih i privucemo što više mladih boksera - izjavio je Miketić.

Kurir sport/ L. Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track