HIT PRIČA! Fudbaleri Šahtjora doveli PROSTITUTKE u hotel, a reakcija legendarnog trenera i dan danas se prepričava!
Foto: Profimedia

anegdota

HIT PRIČA! Fudbaleri Šahtjora doveli PROSTITUTKE u hotel, a reakcija legendarnog trenera i dan danas se prepričava!

Fudbal -

Bivši portparol Šahtjora iz Donjecka, Ruslan Marmazov, ispričao je jednu izuzetno zanimljivu anegdotu iz vremena kad je legendarni fudbalski stručnjak Rumun Mirča Lučesku vodio tim.

Šahtjor je bio na pripremama u Španiji, igračima je bilo dosadno u hotelu pa su rešili da se zabave...

"Igračima je na pripremama u Španiji bilo dosadno i zbog toga su pozvali prostitutke u hotel. Mirčea je nekako saznao za njihov plan i pojavio se baš kada su gošće stigle. Svi su bili iznenađeni i očekivali su lekciju od strane trenera koji je mirnim tonom rekao: "Momci, platite devojkama da odu i idite u krevet", otkrio je Marmazov.

Mirna reakcija iskusnog stručnjaka ostavila je igrače bez teksta. Očekivali ozbiljno "ribanje", žestoke kazne zbog skandala, a Lučesku ih je samo poslao na spavanje.

Podsetimo, Rumun je od 2004. do 2016. godine sa velikim uspehom vodio Šahtjor. Osvojio je osam šampionskih titula, a 2009. godine je Ukrajincima doneo i trofej Kupa UEFA.

Lučesku je trenutno trener Dinama iz Kijeva

Prvo kolo Premijer lige donosi nam danas od 17.30 derbi Totenhem - Mančester Siti, a koliki su Građani favoriti za novu titulu pokazuje to što je kvota na dvojku u Londonu 1,70. Kec je 5,20, iks 3,70, a GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Mančester Siti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track