HEJ, ŠEKI, ŠEKI... Prijović za JEDAN DAN BLEJE zaradi koliko i prosečan Srbin za TRI GODINE RADA! Svaki minut mu kapne 10 evrića!
Foto: Shutterstock

ojadio arape

HEJ, ŠEKI, ŠEKI... Prijović za JEDAN DAN BLEJE zaradi koliko i prosečan Srbin za TRI GODINE RADA! Svaki minut mu kapne 10 evrića!

Fudbal -

Srpski napadač Aleksandar Prijović zaradiće neverovatnih 11 miliona evra jer je u Saudijskoj Arabiji uspeo da dobije raskid ugovora sa Al Itihadom, iako je saga trajala samo nekoliko meseci.

Kako prenose arapski mediji, sve je dogovoreno i nekadašnji reprezentativac se nagodio s tamošnjim klubom i za to će mu pripasti ogroman novac!

Prijović je na Arabijsko poluostrvo stigao iz grčkog PAOK, potpisavši ugovor na četiri i po godine sa Al Itihadom, uz garantovanu godišnju platu od 5,3 miliona evra. To znači da bi za ceo ugovor zaradio basnoslovnih 21,4 miliona evra, ali ni ovo što će mu "kanuti" nije loše.

Koliko će Prijović inkasirati uživajući naredne dve godine?

458.333 evra mesečno

105.476 evra nedeljno

15.068 evra dnevno

628 evra po satu

10 evra po minutu

Od početka nisu bili zadovoljni u Al Itihadu partijama Prijovića, koji je na 57 mečeva dao 21 gol, pa se tako već mesecima traži model po kom bi mogao da napusti klub, a čini se da su ovim sporazumom zadovoljne obe strane i da će sve uskoro biti formalizovano.

Prijović je i dalje želja mnogih klubova, a bio je i blizu prelaska u Crvenu zvezdu. Međutim, kako su čelnici prvaka Srbije istakli, poneo se u pregovorima previše nadobudno.

Aleksandar Prijović
foto: Profimedia

Kada se podvuče crta, Prijović za 45 minuta uživanja zaradi prosečnu mesečnu platu u Srbiji! A, za jedan dan zaradi koliko i prosečan Srbin za tri godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track