BOMBA NA BANOVOM BRDU! Saša Ilić veoma blizu klupe Čukaričkog
Foto: partizan.rs

bum

BOMBA NA BANOVOM BRDU! Saša Ilić veoma blizu klupe Čukaričkog

Fudbal -

Otišao je Dušan Đorđević, klupa se smeši Saši Iliću. Selektor kadetske reprezentacije Srbije blizu je promocije u šefa stručnog štaba Čukaričkog.

Mladi stručnjak, nepune dve godine angažovan u Fudbalskom savezu Srbije, kao učitelj generacije 2004, mogao bi već u narednim satima da dobije posao u superligašu sa Banovog brda. Sportski sektor Čukaričkog, na čelu sa direktorom Vladimirom Matijaševićem, odlično je upoznat sa kvalitetima, razmišljanjima i metodama rada bivšeg legendardnog prvotimca Partizana i glasno, pred predsednikom Draganom Obradovićem, zagovara ideju o angažovanju stručnjaka sa specifičnom težinom u srpskom fudbalu.

Čukarički
foto: Fk. Čukarički

Podsetimo, nije zanemarljiva stvar, u to vreme poslove koordinatora reprezentativnih selekcija obavljao je Goran Grkinić, danas, takođe zaposlen kao jedan od direktora u Čukaričkom. Očigledno, jaka i za sportske poslove jedino odgovorna struja na Banovom brdu zagovara dolazak Saše Ilića na Banovo brdo i zato bi samo kopernikanski obrt mogao da usmeri aktuelni trenutak ka drugom i iznenađujućem rešenju.

Saša Ilić
foto: Starsport©

Beogradski superligaš, u ponedeljak je potvrdio rastanak sa Dušanom Đorđevićem. Ispadanje iz Evrope i dva vezana neuspeha na superligaškim terenima, poraz u Lazarevcu od Kolubare i remi sa niškim Radničkim, uslovili su odlazak trenera, koji je na klupi nasledio šefa Aleksandra Veselinovića. Đorđevićev mandat u Čukaričkom trajao je nepunih 11 meseci…

Kurir sport / Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track