TERZIĆ POSLE VELIČANSTVENE POBEDE ZVEZDE: Hvala zvezdašima na velikoj podršci! Verujem da ćemo Evropi pokazati svoj kvalitet!
Foto: FK Crvena zvezda

puca od ponosa

TERZIĆ POSLE VELIČANSTVENE POBEDE ZVEZDE: Hvala zvezdašima na velikoj podršci! Verujem da ćemo Evropi pokazati svoj kvalitet!

Fudbal -

Crvena zvezda je savladala ekipu Kluža rezultatom 4:0 u okviru prvog meča plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, a prezadovoljan posle nove nezaboravne večeri bio je i generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić.

"Čestitam našim sjajnim igračima i stručnom štabu na još jednoj vrhunskoj evropskoj pobedi koju su nam priredili. Za sve one koji vole Zvezdu ovo je bilo još jedno nezaboravno veče u kome je naplaćen trud svih u klubu. Međutim, posebnu čestitku i posebnu zahvalnost dugujemo našim navijačima, našim zvezdašima, našim Delijama, publici koja je bila na „Marakani“, koja je prepoznala trenutak kada je stvarno teško, podržala ekipu i pevala svih 90 minuta. Podržavala je ovaj tim i igrače od samog starta i taj osećaj podrške čitavom klubu je nešto što je mnogo teško dočarati rečima. Njihova ljubav prema Zvezdi je dala posebnu energiju i snagu sinoc i mnogo je doprinela ovoj pobedi" ističe Terzić i dodaje:

"Verujem da je ovo još jedna sezona u kojoj ćemo Evropi pokazati svoj kvalitet i obradovati naše navijače novim pobedama".

Zvezda je na krilima podrške više od 22 hiljade navijača napravila krupan korak ka grupnoj fazi Lige Evrope.

Crveno-bele za sedam dana očekuje revanš meč u Rumuniji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track