PAVKOVA UDARILE EMOCIJE POSLE KLUŽA: Ponosan sam! Hvala upravi, treneru i navijačima! Ovo je tek početak!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

delije daju snagu

PAVKOVA UDARILE EMOCIJE POSLE KLUŽA: Ponosan sam! Hvala upravi, treneru i navijačima! Ovo je tek početak!

Fudbal -

Visoki napadač Crvene zvezde veruje da je utakmica protiv Rumuna prekretnica na početku sezone

Milan Pavkov bio je junak pobede Crvene zvezde nad Klužom (4:0) u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona. Postigao je prvi gol, bio asistent kod drugog i nerešiva enigma za odbrambene fudbalere prvaka Rumunije.

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Ponosan sam na svoje saigrače, na ovaj tim i to što smo uspeli da pokažemo svu našu snagu kada je bilo bitno. Mislim da su se zvezdaši, još jednom, uverili koliko ovaj tim može i da je sve ono što se dešavalo pre toga bio rezultat lošeg perioda koji je iza nas. Želim da se zahvalim upravi i treneru koji su verovali u mene i ponudili mi produženje ugovora baš pred ovaj meč. Drago mi je što sam pomogao da Zvezda odigra još jednu dobru partiju u Evropi i siguran sam da je ovo samo početak - rekao je Pavkov za klupski portal.

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ponosno je Pavkov govorio o podršci sa tribina koja je i sinoć bila fenomenalna.

- Posebna zahvalnost ide ka zvezdaškoj publici koja je bila uz nas sve vreme, uz mene takođe i nadam se da će već protiv TSC-a doći u velikom broju da nam pomogne da ostvarimo vrlo važnu pobedu, jer ste i ove sezone svedoci koliko je titula važna i koliko je svaki meč na putu do njenog osvajanja bitan. Zbog toga, još jedan poziv svim zvezdašima da dođu na Marakanu u subotu, a mi ćemo dati sve od sebe da se odužimo dobrom igrom i pobedom - zaključio je Pavkov.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track