ŽOC DOVEO SEDMO POJAČANJE! Partizan angažovao izraelskog Dončića VIDEO
Foto: EPA

nije poslednje

ŽOC DOVEO SEDMO POJAČANJE! Partizan angažovao izraelskog Dončića VIDEO

Košarka -

Izraelski košarkaš Jam Madar novi je košarkaš Partizana, objavili su crno-beli na zvaničnom sajtu. Mladi plejmejker potpisao je trogodišnji ugovor.

Madar, koga neki porede sa Lukom Dončićem ima 20 godina, visok je 190 centimetara i igra na poziciji plejmejkera, a 2020. Boston Seltiksi su ga draftovali kao 47. pika na draftu. On je ipak ostao da još jednu sezonu odigra u Hapoelu i bio je odličan sa prosekom od 17,1 poena i 5,2 asistencija po utakmici.

Ovog leta je igrao i Letnju ligu za Seltikse, na debiju u pobedi protiv Atlante (85:83) je za 17 minuta na parketu upisao osam poena uz šut iz igre 4/6.

Kako se ranije pisao da je Partizan, koji planira da dovede još 2-3 pojačanja pre početka sezone, je dogovorio obeštećenje od 250.000 evra Hapoelu.

U utorak, 17. avgusta, ekipa i stručni štab Partizana je otputovala na Zlatibor, gde će biti obavljen bazični deo priprema. Prvu test utakmicu, košarkaši Partizana imaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-belih, učešće na turniru će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track