ITALIJANI ZA SRBINA TRAŽE 100 MILIONA! Predsednik Fiorentine o Dušanu Vlahoviću
Foto: AP

NEVEROVATNO

ITALIJANI ZA SRBINA TRAŽE 100 MILIONA! Predsednik Fiorentine o Dušanu Vlahoviću

Fudbal -

Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović jedna je od zvezda prelaznog roka i povezuju ga sa mnogim timovima, među kojima su i Atletiko, Mančester siti, Totenhem...

Sada se oglasio i predsednik Fiorentine Roko Komiso.

- U ovom trenutku je teško pričati o tome jer prave odgovore nemam ni ja, a ja sam predsednik Fiorentine. Ako se nešto desi, pravovremeno ću obavestiti javnost i medije. Ne znam šta će se desiti, ali ja planiram da zadržim Vlahovića ovde. Ako stigne ponuda od 100 miliona evra, onda ću razmisliti jer je to veliki novac, posebno što bi to pomoglo i klubu i gradu, posle svega što nas je zadesilo tokom pandemije i posle gubitaka koje smo pretrpeli. Takvu ponudu možda neću moći da odmah odbijem - rekao je Komiso za agenciju "ANSA".

Naveo je i da će Nikola Milenković ostati u Fiorentini ovog leta!

U isto vreme stigla je i ekskluziva sa Apeninskog poluostrva! Ako je verovati Sari Meini, novinarki toskanskog ogranka televizije Rai, koja ima odličan uvid u dešavanja u Fiorentini, Mančester siti je u sjajnoj poziciji za potpis srpskog napadača!

Čelnici Građana su odlučili da maksimalno ubrzaju aktivnosti, te su već u direktnom kontaktu sa reprezentativcem Srbije i diskutuju o ličnim uslovima. Kako su Totenhem i Atletiko već ponudili po 70.000.000 evra, očekuje se da će šampion Engleske ostaviti konkurenciju iza sebe sa blizu 80.000.000 evra uključujući i potencijalne bonuse!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track