ITALIJANI SELE LUKU U JUVENTUS: Jović jedan od kandidata da zameni Ronalda
Foto: Profimedia

ITALIJANI SELE LUKU U JUVENTUS: Jović jedan od kandidata da zameni Ronalda

Fudbal -

Ode li Kristijano Ronaldo iz Juventusa u finišu prelaznog roka, Luka Jović bi bio jedna od mogućih zamena.

Prelazni rok traje do utorka, a sve su jače glasine da bi Ronaldo mogao da završi u Mančester sitiju. Pregovori dva kluba za sada nisu dali rezultata, ali je jasno da torinska Stara dama neće imati puno vremena da nađe eventualnu zamenu.

Tako Gazeta delo sport navodi tri imena koja su na Juventusovom radau u slučaju da Ronaldo ode. To su Mauro Ikardi, Mois Kin i Luka Jović.

Luka Jović ne igra standardno u Realu i već se dugo vodi polemika u javnosti da li će ostati ili ne deo tima Karla Anćelotija. Jasno je da srpski napadač za sada nije madridskom klubu pružio ono što po kvalitetu može.

Mois Kin bi bio povratnik u redove Juventusa jer je upravo odatle otišao 2019. godine u Everton za 30 miliona evra. Međutim, tamo se nije snašao, baš kao ni na pozajmici u Pari Sen Žermenu.

Mauro Ikardi je dugogodišnja želja Juventusa, još iz perioda kada je igrao u Sampdoriji. Međutim, put ga je odveo u Inter, a trenutno je član Pari Sen Žermena. Kako je u Pariz stigao Mesi jasno je da Argentinac ne bi imao puno prostora pored svog slavnijeg zemljaka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track