BEZ BELE ZASTAVE U HUMSKOJ! Trener Radničkog: Da se prikažemo u najboljem svetlu protiv Partizana
Foto: Radnički Niš

SUPERLIGA SRBIJE

BEZ BELE ZASTAVE U HUMSKOJ! Trener Radničkog: Da se prikažemo u najboljem svetlu protiv Partizana

Fudbal -

Privremeni trener fudbalera Radničkog Vladimir Đorđević rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da se prikaže u najboljem svetlu protiv Partizana i iznenadi favorizovanog protivnika u predstojećoj prvenstvenoj utakmici u Beogradu.

"Nas čeka meč protiv velikog tima. Nemamo šta da izgubimo u Beogradu. Idemo tamo sa velikim motivom da se pokažemo u najboljem svetlu. Očekujem od igrača da budu maksimalno koncentrisani i odgovorni, da daju sve od sebe i da pokušaju da iznenade Partizan, koji je veliki favorit. Ništa ne obećavamo i želimo samo da se borimo tokom svih 90 minuta. Prema protivniku gajimo veliki respekt, igraju sjajno ove sezone i radujemo se okršaju", rekao je Đorđević.

Đorđević je trener omladinskog tima Radničkog, ali će voditi ekipu u Beogradu nakon što je niški klub početkom nedelje sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim trenerom Aleksandrom Stankovićem i traži novog.

"Za mene je velika čast što sam dobio priliku da vodim prvi tim protiv Partizana. Sve se izdešavalo iznenada. Ja sam početnik u trenerskom poslu, u Radničkom radim sa mladjim kategorijama i ovu šansu gledam kao satisfakciju za moj dosadašnji rad", naveo je Đorđević.

Utakmica Partizana i Radničkog, u sedmom kolu Super lige, igra se u nedelju od 21 čas u Beogradu.

"Očekujem da će oni od prvog minuta izaći visoko i pokušati da nas brzo slome. Mi smo se pripremili za to, namestićemo se onako kako mislim da treba protiv Partizana i verujem da ćemo imati šanse tokom susreta", rekao je Đorđević.

On zbog crvenog kartona neće moći da računa na Aleksandra Kovačevića, ali očekuje da će ostali igrači biti spremni za utakmicu.

Radnički u utakmicu ulazi sa 12. mesta na tabeli i šest bodova iz šest utakmica, a Partizan je prvi na tabeli sa svih 15 bodova iz pet mečeva.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track