STVAR JE GOTOVA: Srđan Babić napušta Crvenu zvezdu, ide na pozajmicu kod SADIKA u Almeriju!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

pravac pirinejsko poluostrvo

STVAR JE GOTOVA: Srđan Babić napušta Crvenu zvezdu, ide na pozajmicu kod SADIKA u Almeriju!

Fudbal -

Visoki defanzivac igraće u španskoj Segundi

Levonogi defanzivac Srđan Babić napustio je Crvenu zvezdu i otisnuo se na pozajmicu u Almeriju, koja će imati mogućnost da ga otkupi sledećeg leta. U španskoj Segundi igraće zajedno sa bivšim napadačem Partizana Umarom Sadikom.

Srđan Babić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Srđan Babić je i prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Famalikau, ali se na kraju takmičarske godine vratio u Crvenu zvezdu i potpisao novi ugovor, jer ga je trener Dejan Stanković video u tandemu sa Aleksandrom Dragovićem. Međutim, posle tri utakmice izgubio je mesto u startnih 11, prednost su počeli da dobijaju Radovan Pankov i Miloš Degenek.

Ovo leta Srđan Babić imao je tri ponude koje je Crvena zvezda odbila. Najzainteresovanija za njega bila je portugalska Braga, protivnik crveno-belih u grupnoj fazi Lige Evrope, koja je za visokog štopera nudila 1,3 miliona evra i deset odsto od naredne prodaje. Ponuda belgijskog Šarlroa bila je skromna, kao i ona od Vitorije Gimaraeš vredna 600.000 evra i 50 procenata od naredne prodaje.

Srđan Babić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Srđan Babić je rođen 22. aprila 1996. godine u Banjaluci, a za Crvenu zvezdu je odigrao ukupno 82 meča uz sedam postignutih golova. Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a bio je i deo ekipe koja je osvojila Svetsko prvenstvo za fudbalere do 20 godina na Novom Zelandu. U karijeri je još igrao za Vojvodinu, Real Sosijedad, Reus i Famalikao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track