ŠABANOV UNUK SE BRZO SNAŠAO! Luka Adžić našao klub osam dana po odlasku iz Anderlehta
Foto: Dragana Udovičić

igraće sa zemljakom

ŠABANOV UNUK SE BRZO SNAŠAO! Luka Adžić našao klub osam dana po odlasku iz Anderlehta

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić tek što je raskinuo ugovor sa Anderlehtom, tri godine nakon odlaska iz Zvezde, sada ima novi klub.

Unuk legendarnog pevača Šabana Šaulića, koji je nedavno postao otac, Potpisao je za holanski Zvole na dve godine, tačnije na godinu dana uz mogućnost produžetka na još jednu godinu.

"Bio nam je potreban igrač koji može da pokriva više pozicija u napadu i koji je veoma kreativan. Našli smo to u Luki. Kad je lopta u njegovim nogama nešto se dešava. Ima odlične ofanzivne karakteristike koje su nama potrebne", poručio je tehnički menadžer kluba Majk Viljems.

Zadovoljstvo nije krio ni Luka koji se pridružio sunarodniku Slobodanu Tediću koji je stigao na pozajmicu iz Mančester sitija.

"Razgovarao sam sa trenerom i tehničkim menadžerom koji su samo potvrdili sliku koju sam imao o klubu. Uslovi su odlični, navijačka baza je lojalna. Uz sve to mislim da se savršeno uklapa u moj stil igre. Deluje mi da ću moći da ostavim svoj trag u napadačkom smislu. Spreman sam, uzbuđen i gladan golova", rekao je Adžić. Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track