JA SVOJE BOMBE ISPUNJAVAM! Iliev: Prođemo najjače kvalifikacije koje je srpski klub imao u Evropi, a TRAŽE DLAKU U JAJETU!
Foto: Filip Plavčić

PODIGAO GLAS

JA SVOJE BOMBE ISPUNJAVAM! Iliev: Prođemo najjače kvalifikacije koje je srpski klub imao u Evropi, a TRAŽE DLAKU U JAJETU!

Fudbal -

Ivica Iliev, čovek zadužen za transfere u Partizanu, govorio je o novim pojačanjima crno-beli i tom prilikom se osvrnuo na kritike pojedinih navijača kluba iz Humske.

"Partizan je veliki, ogroman klub, imamo obavezu da učinimo najbolje moguće da to opravdamo da budemo sve veći i ozbiljniji. Svesni smo u kakvim vremenima živimo, postoji mala grupa ljudi koja je najglasnija, kojoj ništa ne valja, koja traži dlaku u jajetu... Kad prođemo najjače kvalifikacije koje je ijedan srpski klub u Evropi imao, i imamo razliku 22:1 u Superligi, opet nešto ne valja", kaže Iliev.

Danas su na stadionu u Humskoj predstavljeni defanzivac Nemanja Miletić i krilni napadač iz Tventea Kvinsi Menig.

"Obećao sam da ćemo dovesti velike igrače, pričali su gde su ta obećanja, šta je sa njima? Ja svoja obećanja ispunjavam. Mi smo ono što jeste Partizan i zato smo ove kvalifikacije i početak sezone, i prelazni rok, uradili kako se radi", rekao je Iliev.

Ivica Iliev je rekao da Menig "jagoda na torti prelaznog roka".

"Radili smo ispod radara dva meseca i pokazali smo da ćemo dovesti prava pojačanja. Ja moja pojačanja, bombe, ispunjavam, sve smo pogodili".

Iliev očekuje i da će Partizan uspeti da osvoji prvo mesto u grupi Lige Konferencija.

"Sa ovakvim timom očekujem prvo mesto u grupi. Dokaz da dobro radimo je i taj što se igrači mnogo lakše odlučuju za dolazak u Partizan nego pre šest godina. Rikardo je odbio tri puta veći ugovor da bi došao kod nas. Igrači prepoznaju dobar rad", izjavio je Iliev.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track