CRVENA ZVEZDA SPREMILA TRI NOVA UGOVORA: Ivanića, Rodića i Gajića čeka razgovor kod Zvezdana Terzića!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

blindiranje

CRVENA ZVEZDA SPREMILA TRI NOVA UGOVORA: Ivanića, Rodića i Gajića čeka razgovor kod Zvezdana Terzića!

Fudbal -

Uprava crveno-belih pokušava da zadrži trojicu nosilaca igre koji bi sledećg leta mogli da postanu slobodni fudbaleri

Nije tajna da Crvena zvezda želi da produži ugovor sa Mirkom Ivanićem, jednim od svojih najboljih fudbalera. Međutim, pored njega, uprava crveno-belih na čelu sa Zvezdanom Terzićem za predstojeću Ligu Evrope želi da blindira još dvojicu igrača - Milana Rodića i Milana Gajića.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Mirko Ivanić (27) tokom leta imao je dve unosne ponude. Prvo ga je moskovski Dinamo pratio i želeo da Zvezdi za obeštećenje plati 4.500.000 evra. Međutim, ta ponuda je odbijena na Marakani s obrazloženjem da je primarni cilj napad na Ligu šampiona, koja bi klubu donela 25.000.000 evra. Eliminacija od Šerifa značila je da će Crvena zvezda prihodovati znatno manje novca od UEFA, jer će igrati Ligu Evrope, ali želja da Mirko Ivanić ostane na Marakani nije promenjena, iako je za njega interes pokazao i Glazgov Rendžers koji nije bio izdašan kao Rusi, pa je ponudio milion evra manje. Mirku Ivaniću je ponuđen novi trogodišnji ugovor, do juna 2025. godine. Crveno-beli žele da ga zadrže, jer mu stari ugovor ističe sledećeg leta i on bi već na zimu mogao da pregovara sa zainteresovanim ekipama kao slobodan igrač.

Milan Rodić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Milan Rodić (30) fudbaler koji je u poslednjih pet sezona ispisao istoriju Crvene zvezde. Uz Milana Borjana i Marka Gobeljića jedini je igrač crveno-belih koji je pet puta igrao grupnu fazu nekog takmičenja u Evropi. Gotovo je bio nezamenjiv proteklih godina na poziciji levog beka. Njemu ugovor ističe sledećeg leta, a Crvena zvezda mu nudi novu trogodišnju vernost do juna 2025, sa kojom bi praktično mogao da ostane do kraja karijere na Marakani. Imao je ponude iz Turske i Rusije ranijih sezona, međutim ostao je u crveno-belom dresu.

Milan Gajić
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Milan Gajić (25) stigao je u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje u zimu 2019. iz Bordoa. Igrao je u promenljivoj formi. Imao je sjajne partije koje su ga dovele i do reprezentacije za koju je debitovao u martu, ali i neke na koje sigurno nije bio ponosan. Međutim, u Crvenoj zvezdi veruju u Milana Gajića, pa otuda i želja da se sa njim produži ugovor na još tri godine. I njemu, kao i Ivaniću i Rodiću, stari ugovor ističe narednog leta.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track