JOŠ JEDAN KRISTIJANO RONALDO STIGAO U JUNAJTED Bolji je golgeter od onog o kome bruji čitav svet i igra sa Runijem! VIDEO
Foto: EPA/MAGI HAROUN

kakvo pojačanje

JOŠ JEDAN KRISTIJANO RONALDO STIGAO U JUNAJTED Bolji je golgeter od onog o kome bruji čitav svet i igra sa Runijem! VIDEO

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je već potresao planetu povratkom u Mančester junajted, ali on nije jedini fudbaler sa tim imenom i prezimenom koji će ove sezone nositi dres kluba sa Old Traforda.

Junajted, odnosno pioniri popularnih "crvenih đavola", dobili su svog Kristijana Ronalda, ali juniora! Sin slavnog Portugalca će biti priključen selekciji do 12 godina, a sudeći po onome što je radio u timu pionira Juventusa, biće ozbiljno pojačanje.

Kristijano Ronaldo junior (11) je igrajući za Juve imao bolju statistiku od oca, na 23 utakmice postigao je 58 golova, a 18 puta je asistirao za pogodak.

Krsitijano Ronaldo, Kristijano Ronaldo Junior
foto: EPA/ANTONIO PEDRO SANTOS

Koliko je talentovan napadač pokazuje podatak da je na jednoj utakmici dao sedam golova za jedno poluvreme. Naravno, na dresu je nosio "sedmicu".

Interesantno je da će prvi put od 2009. na terenu zajedno biti Ronaldo i Runi, pošto sin Vejna Runija Kai takođe igra za tu selekciju Junajteda.

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track