LEGENDARNI ZUBA OBJASNIO! Može li PSŽ sa Mesijem, Nejmarom i Mbapeom da osvoji Ligu šampiona? RONALDO DAO GENIJALAN ODGOVOR!
Foto: Profimedia

TO JE TO

LEGENDARNI ZUBA OBJASNIO! Može li PSŽ sa Mesijem, Nejmarom i Mbapeom da osvoji Ligu šampiona? RONALDO DAO GENIJALAN ODGOVOR!

Fudbal -

Legendarni brazilski as Ronaldo govorio je o aktuelnoj situaciji u evropskom klupskom fudbalu.

Pari Sen Žermen je ovog leta napravio strašan tim. Doveli su Mesija, Donarumu, Hakimija, Ramosa, Mendeša, Pereiru i Vajnalduma, a uspeli su da zadrže mladu zvezdu Kilijana Mbapea.

Mnogi smatraju da su Parižani apsolutni favoriti za osvajanje Lige šampiona i da u Evropi trenutno ne postoji tim koji može da im stane na put.

Međutim, Ronaldo ističe da se pobednik ne dobija matematikom i da "na papiru" najjači tim ne dolazi uvek do trofeja.

"Suviše je rano da se priča o tome ko će osvojiti Ligu šampiona. Od četvrtfinala počinje rasplet. PSŽ jeste broj jedan, ali jedno je priča, a drugo igra. Mnogo faktora utiče. Ja sam pet godina igrao u Realu, bili smo 'galaktikosi', a nismo osvojili Ligu šampiona. Pobednik se ne odlučuje matematikom, to što neko ima najbolji tim ne znači i da će biti najbolji", upozorava Ronaldo.

Mnogi Kilijana Mbapea upoređuju sa legendarnim Zubom.

"Da, ima slične karakteristike. Ima taj neobičan kvalitet da vrhunsku tehniku spaja sa brzinom. Sve radi u trku, to je retkost. Mlad je, a uradio je mnogo. Sviđa mi se", kaže Brazilac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track