SADA JE I ZVANIČNO NA VRHU: Dušan Tadić najbolji fudbaler u Holandiji! Nagradu mu uručio Marko Pantelić VIDEO
Foto: Profimedia

BRAVO

SADA JE I ZVANIČNO NA VRHU: Dušan Tadić najbolji fudbaler u Holandiji! Nagradu mu uručio Marko Pantelić VIDEO

Fudbal -

Znalo se to i pre, ali sad je i zvanično - kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić proglašen je za najboljeg igrača holandskog šampionata za sezonu 2020/2021.

Dušan je bio sjajan minule sezone u kojoj je njegov Ajaks ubedljivo završio na prvom mestu, uz odlične partije našeg fudbalera.

Tadić je prošlu sezonu završio sa 14 golova i čak 17 asistencija i tako ponovo potvrdio klasu i reputaciju lidera i najproduktivnijeg igrača lige.

Srbin je za najboljeg proglašen na svečanosti na kojoj su se, osim najboljeg igrača lige, birali i ostali najbolji akteri minule sezone, a nagradu mu je uručio niko drugi do još jedan istaknuti Srbin u Ajaksu, bivši golgeter kluba iz Amsterdama - Marko Pantelić.

Bivši vršilac dužnosti predsednika FSS-a pojavio se kao specijalni gost na gala večeri, na Tadićevu radost, a na bini je nasmejao voditelja programa.

- Prvo pitanje za tebe Marko - šta je sa kosom? - pitao ga je sagovornik.

- Kosa je otišla, ali šta se desilo sa tobom, ta brada, ja sam mlađi, ali ti... - namsejao je voditelja programa Marko, nasmejao i Tadića, napravio sjajnu uvertiru za ono što je usledilo - zvanično proglašenje Dušana za najboljeg u Holandiji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track