O LIVERPULOVOM KLINCU BRUJI CELA PLANETA! Vrištao od bolova nakon stravičnog loma noge, pa u bolnici naravio sjajan gest!
Foto: Profimedia

svaka čast

O LIVERPULOVOM KLINCU BRUJI CELA PLANETA! Vrištao od bolova nakon stravičnog loma noge, pa u bolnici naravio sjajan gest!

Fudbal -

Mladi fudbaler Liverpula Harvi Eliot (18) doživeo je u nedelju jezivu povredu na meču protiv Lidsa, ali to ga nije sprečilo da usreći jednog navijača u bolnici.

Vukao je loptu Eliot kada je na polovini terena na njega sa leđa startovao Strajk, i to sa obe noge, a u tom duelu mladi fudbaler je izvrnuo nogu, kada je i došlo do preloma. Nesrećni, mladić je vrištao od bolova, a koliko je povreda bila jeziva najbolje govori činjenica da u prenosu nije bilo usporenog snimka ovog starta.

Iako je bio potpuno slomljen od bola i činjenice da ga dugo neće biti na terenu, Eliot je po dolasku u bolnicu usrećio jednog dečaka.

Naime, Eliota su smestili u sobu u kojoj je bio dečak koji je slomio ruku. Igrač Liverpula mu je poklonio svoj dres i kopačke i tako mu izmamio osmeh na lice.

Njegov gest oduševio je ljubitelje fudbala širom sveta.

Eliot
foto: Twitter

Malme je došao do Lige šampiona najviše zahvaljujući Veljku Birmančeviću, a novog reprezentativca Srbije i njegove saigrače večeras (21.00) očekuje poslastica - gostuje im Juventus, koji ima ogormnih problema na startu sezone. I pored toga, kvota na dvojku je 1,65, a dupla šansa 1X je 2,36. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Malme - Juventus.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track