ANORTOZIS JE GUD TIM! Hit izjava Lazara Markovića nakon pobede u Nikoziji!
Foto: Partizan. rs

ZANIMLJIVO

ANORTOZIS JE GUD TIM! Hit izjava Lazara Markovića nakon pobede u Nikoziji!

Fudbal -

Kapiten Partizana Lazar Marković imao je jednu simpatičnu grešku nakon pobede njegove ekipe na Kipru protiv domaćeg Anortozisa.

On je pre srpskih, dao izjavu za domaće medije, pa je u jednom trenutku pomeša maternji i engleski jezik. Nakon pitanja našeg novinara da Lazar iznese svoje prve utiske, Marković je počeo sa:

- Pa svaka prva utakmica u grupi je teška i bitna. Mogli smo da damo još koji gol, ali smo prezadovoljni. Anortizis je gud tim. Oh, oprostite, dobar tim. Nisu nas iznenadili, oni su dobra ekipa, mi smo igrali našu igru. Mnogo nam znači ova pobeda - kazao je Marković kroz smeh u pola rečenice.

Rikardo, Kvinsi Menig
foto: Fk Partizan

Nakon Markoviića izjavu za srpske medije dao je i Saša Zdjelar koji se osvrnuo malo i na predstojeći večiti derbi sa Crvenom zvezdom koji ih očekuje u nedelju.

- Sigurno da je jedna dobra utakmica iza nas. Nije bio dobar start, golovi u pravom momentu i utakmicu smo priveli kraju na pravi način. Otišli smo na poluvremenu sa vođstvom, znali smo da će da izađu dosta agresivniji. Ovo je dobar rezultat, idemo kući sa bitnom pobedom. Svaki novi derbi sa Zvezdom je bitan, sigurno da se pripremamo i pripremićemo se jako dobro. Naravno da mislimo na derbi i glavom smo na toj utakmici sada - zaključio je Zdjelar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track