STANKOVIĆEVE MUKE! Dragović i Degenek spremni za Ludogorec, KAPITEN je problem!
Foto: Starsport©

brige na marakani

STANKOVIĆEVE MUKE! Dragović i Degenek spremni za Ludogorec, KAPITEN je problem!

Fudbal -

Ogromne probleme fudbalerima Crvene zvzede pravi stomačni virus koji je desetkovao tim trenera Dejana Stankovića.

Posle otkazivanja prvenstvenog duela sa Voždovcem situacija u redovima tima trenera Dejana Stankovića je malo bolja, jer se zdravstveno stanje Aleksandra Dragovića i Miloša Degeneka poboljšalo i da bi standardni štoperski tandem trebalo da bude u sartnoj postavi za meč Lige Evrope protiv Ludogoreca u Bugraskoj!

Bolje je i napadaču Luiu Dionija, koji je takođe imao problema sa stomačnim virusom, ali Milan Borjan je od svih bolesnih u Zvezdinoj ekipi imao najjače simptome i organizam mu je najviše iscrpljen! Borjan sigurno neće putovati u Novi Pazar, a neizvestan je i za meč sa Ludogorecom, prenosi Sportski žurnal.

Jasno je da je najbliži mestu startera iskusni Zoran Popović, a još uvek se nisu oporavili Pavkov i Živković! Iskusni zadnji vezni Nenad Krstičić osećao je, posle stomačnih tegoba, i jaku glavobolju. Sigurno je da će propustiti duel u Novom Pazaru.

Kakva je kompletna kadrovska slika u Crvenoj zvezdi biće jasnije posle utakmice protiv Novog Pazara, jer će oni koji ne budu putovali na to gostovanje teško biti spremni da startuju u Bugarskoj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track