LUKA JOVIĆ JE VELIKA ŽELJA RAFE BENITEZA: Španac želi da transfer završi na zimu, poziv upućen i ISKU!
Foto: Profimedia

premijer liga

LUKA JOVIĆ JE VELIKA ŽELJA RAFE BENITEZA: Španac želi da transfer završi na zimu, poziv upućen i ISKU!

Fudbal -

Trener Evertona želi da napravi konkurentan tim za titulu

Rafa Benitez želi da stvori moćan Everton koji bi sledeće sezone mogao da bude konkurentan za titulu u Premijer ligi. Zato je Španac postavio dve glavne mete pred prelazni rok na zimu.

Real, Rafa Benitez
foto: AP

To su Srbin Luka Jović i Španac Isko, obojica iz Real Madrida. Tandem vrhunskih fudbalera trenutno je u drugom planu u "kraljevskom klubu" kod Karla Ančelotija i to je karta na koju igra Rafa Benitez, pišu španski mediji.

Plan je da obojica prvo dođu na pozajmicu do kraja sezone, a onda budu otkupljeni. Kod Iska je daleko lakša situacija, jer je ušao u poslednju godinu ugovora sa Realom.

Isko
foto: AP

Sa druge strane, Luka Jović ima ugovor do juna 2025. a pošto je doveden za 63.000.000 evra, pitanje je koliko bi Florentino Perez tražio za obeštećenje. Duže vreme se spekuliše da bi Luka Jović mogao da završi u Premijer ligi. Dosad se pominjao Arenal, ali je sada Everton izbio u prvi plan.

Luka Jović
foto: Profimedia

Na pozicijama na kojima igraju Luka Jović i Isko, Rafa Benitez u ovom trenutku ima na raspolaganju Kalvert-Luina i Rondona, odnosno Sigurdsona i Tosuna.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track