VIŠE VOLIM VUČIĆA NEGO PARTIZAN Đani ogorčen na crno-bele: Pogađaju me povici sa tribina, ne gledam ih, teško mi je za želudac
Foto: Starsport©, Shutterstock, Printscreen

ISKRENO

VIŠE VOLIM VUČIĆA NEGO PARTIZAN Đani ogorčen na crno-bele: Pogađaju me povici sa tribina, ne gledam ih, teško mi je za želudac

Fudbal -

Saša Đani Čurčić govorio je o Partizanu i otkrio da uopšte ne prati dešavanja u crno-belom taboru od trenutka kada su navijači sa tribina pogrdno skandirali predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Nisam u 'vajbu' sa upravom Partizana. Nisam neko ko 15 godina ide na stadion. Malo sam se odvojio od Partizana. Predsednik države je moj lični prijatelj, porodice nam se znaju, malo me pogađaju vređanja Vučića sa tribina. Otkad se desilo ono sa Ivicom Kraljem uživo ja sam se distancirao. Više volim porodicu Vučić nego Partizan", kaže Đani i dodaje da ga mnogo pogađaju takvi povici sa tribina.

"Ja se sa Vučićevom decom čujem, još iz vremena kada je bio u opoziciji. Pogađaju me skandiranja i zato ne gledam Partizan jer znam da ću u nekom trenutku ih čuti na TV. Teško mi je za želudac", rekao je Ćurčić.

Aleksandar Vučić
foto: Dado Đilas

Međutim, čak i pored toga pozdravio je odluku vodećih ljudi Partizana da se oslobodi Sejdube Sume.

"Možda je dobar igrač, ali najgori za svlačionicu. Iritantan, nikada se ne javlja i sebičan. Odličan je fudbaler za 200.000 dolara, ali nije za 1,2 miliona. Nisam u Partizanu, ali mi je Savo pričao...", rekao je Ćurčić i otkrio da prati Crvenu zvezdu i nahvalio trenera trenera Dejana Stankovića.

"Redovno pratim Zvezdu. Svaka čast Stankoviću, treba imati hrabrost da ti Crvena zvezda bude prvi trenerski posao. Isto kao i Jokanoviću Partizan. Ima nekih trenera koji se rode da mogu odmah na takvo mesto, možda sam i ja za to. Ako kod mene u londonski stan dođu Robi Vilijams, Denis Rodman, Naomi Kembel, zašto? Zato što imam dobre međuljudske odnose, urođene. To je fudbal... Tu sam maestro, motivacione govore imam jače od Murinja i sređujem svlačionicu da bude kao familija", objasnio je Ćurčić, pohvalivši ujedno i rad trenera Partizana Aleksandra Stanojevića.

Saša Đani Ćurčić, Đani Ćurčić
foto: Starsport©

(Kurir sport/B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track