ĐAVOLI U NAJJAČEM SASTAVU: De Brujne se vratio u reprezentaciju Belgije za Ligu nacija
Foto: Reuters

SPISAK

ĐAVOLI U NAJJAČEM SASTAVU: De Brujne se vratio u reprezentaciju Belgije za Ligu nacija

Fudbal -

Fudbaler Mančester sitija Kevin De Brujne pozvan je danas u reprezentaciju Belgije za predstojeću utakmicu polufinala Lige nacija protiv Francuske.

De Brujne je propustio nedavne utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo zbog povrede, a selektor Roberto Martines sada ga je uvrstio na spisak.

Belgija u četvrtak igra protiv Francuske u Torinu u polufinalu Lige nacija, a u drugom polufinalu igraju evropski šampion Italija i Španija. Finale je na programu 10. oktobra u Milanu.

De Brujne je propustio početak sezone u Premijer ligi zbog povrede skočnog zgloba, a otkako se oporavio bio je strater u utakmici protiv Pari Sen Žermena (0:2) u Ligi šampiona.

Martines je pozvao 24 igrača, uključujući i Romelua Lukakua i Edena Azara. Na spisku nisu povredjeni Dris Mertens i Žremi Doku, kao ni Tomas Vermalen zbog karantina u vezi sa korona virusom, pošto igra u Japanu.

Na spisku su: Koen Kastels, Tibo Kurtoa, Simon Minjole i Matc Sels, Tobi Aldervejreld, Dedrik Bojata, Džejson Denajer, Jan Vertongen, Janik Karasko, Timoti Kastanj, Torgan Azar, Tomas Munije, Aleksis Salemakers, Kevin De Brujne, Leander Dendonker, Juri Tilemans, Hans Vanaken, Aksel Vicel, Šarl de Ketelare, Eden Azar, Dodi Lukebakio, Leandro Trosar, Miči Batšuaji i Romelu Lukaku.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track