PANCIR DIVIZIJA JURI VIZU ZA KATAR: Golman Ter Stegen se vratio u reprezentaciju Nemačke
Foto: Profimedia

SPISAK

PANCIR DIVIZIJA JURI VIZU ZA KATAR: Golman Ter Stegen se vratio u reprezentaciju Nemačke

Fudbal -

Golman Barselone Mark-Andre ter Stegen i defanzivac Matijas Ginter pozvani su danas u fudbalsku reprezentaciju Nemačke za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Ter Stegen nije igrao za reprezentaciju od 31. marta nakon što je operisao koleno, a Ginter je propustio nedavne utakmice zbog korona virusa.

Selektor Hansi Flik objavio je spisak igrača za utakmice protiv Rumunije 8. oktobra i Severne Makedonije u Skoplju, tri dana kasnije.

On neće moći da računa na povređene Mahmuda Dauda iz Dortmunda, Robina Gosensa iz Atalante i Ilkaja Gundogana iz Mančester sitija. Zbog povratka Ter Stegena sa spiska je morao da otpadne golman Ajntrahta Kevin Trap.

Nemačka je ostvarila sve tri pobede pod vođstvom Flika, protiv Lihtenštajna, Jermenije i Islanda i prva je na tabeli Grupe J.

Na spisku su: Manuel Nojer, Bernd Leno, Mark-Andre ter Stegen, Matijas Ginter, Tilo Kerer, Lukas Klosterman, David Raum, Antonio Ridiger, Niko Šloterbek, Niklas Šule, Leon Gorecka, Jonas Hofman, Džošua Kimih, Tomas Miler, Džamal Musiala, Florijan Nojhaus, Marko Rojs, Leroj Sane, Florijan Virc, Karim Adejemi, Serž Gnabri, Kaj Haverc i Timo Verner.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track