OGLASIO SE FUDBALER FLORE KOJI JE KAO POKOŠEN PAO U HUMSKOJ: Evo šta je rekao Sepik o DRAMI koju je doživeo u Beogradu!
Foto: Starsport

ISKRENO

OGLASIO SE FUDBALER FLORE KOJI JE KAO POKOŠEN PAO U HUMSKOJ: Evo šta je rekao Sepik o DRAMI koju je doživeo u Beogradu!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su estonsku Floru (2:0) u meču 2. kola grupne faze Lige konferencija, a meč je obeležila pad gostujućeg fudbalera sredimo drugog poluvremena.

Naime, Markus Sepik srušio na zemlju i uhvatio za stomak. Vrlo brzo su na teren stadiona u Humskoj dovezena ambulantna kola, a igrač estonskog kluba transportovan je u Urgentni centar, gde su izvršene kompletne analize i gde je utvrđeno da na svu sreću nije doživeo infarkt.

Partizan, Flora
foto: Printskrin

Lekari su mu posle pregleda dopustili da se sa ekipom vrati u Talin, gde je podvrgnut dodatnim pregledima i niko nije mogao da mu kaže šta se tačno desilo. Ipak, ono najgore je izbegnuto i Sepik se sada oseća dobro, pa se oglasio za estonske medije.

- Tokom utakmice nisam osećao ništa loše. Sve je bilo jako dobro, a onda me je odjednom presekao oštar, jak bol u grudima. Nije mi bilo jasno šta se dešava. Onda, dok sam ležao, postalo mi je muka. Ne znam zašto mi se to desilo, verovatno nikada neću ni saznati. Već uveče mi je bilo veoma dobro u bolnici, nisam osećao ništa, kao da je sve najnormalnije - rekao je Sepik za tamošnje medije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track